- Kínai
- Ázsiai
- Tészta
- Levesek
- SZÉP kártyás fizetés
Népszerű
Jelenleg a legnépszerűbb nálunk
Tyúkleves
4 990 Ft-tól
a tyúklevesünk alapját egész tojó tyúk adja, amit egy rövid forrázást követően forrpont alatt főzünk közel 12 órán keresztül számtalan zöldséggel, emiatt nagyon gazdag kollagénes alapot ad a levesnek. ebbe a leves alapba kerül a titkos ízesítő levünk, illetve vékony metélt tészta. a leves tetejére kerül még egy sóban marinált tojás, ropogósra sült csirkemell illetve újhagyma és aranyló csirkezsír. egy nagyon világos de aromás leves ami emlékeztet a békebeli vasárnapi húslevesekre, mégis gazdag, és különleges. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0Metélőfokhagymás sertés batyu (5db)
2 990 Ft
a kínai metélőfokhagyma adja az alapját ennek a tölteléknek, aminek a titkos receptje egyenesen tianjinből jött. a töltelék darált sertés tarja, kínai metélőhagyma, rák, és sült tojás keveréke amit szezámolaj ízesít. a batyuinkat vízben főzzük, és egy kevés szójás, ecetes csili olajos mártogatóval tálaljuk.
0Szójás csirkés tészta
4 990 Ft-tól
a szójás csirkés tésztánkat egy nagyon sűrű és ízes szósszal indítjuk amihez a csirke csontokat először magas hőmérsékleten karamellizáljuk, majd ebből készítünk alaplevet, ezt követően kerül hozzá csirke zsír és érlelt japán szójaszósz ami megadja ennek a mártásnak a gazdag sötét aromáját. ehhez a tésztához vastagfajta párosul amit helyben készítünk. a tészta tetejére kerül ropogósra sütött csirkemell és csirke töpörtyű párosa amit citromhéj aromatizál, végül pedig újhagymával fejezzük be. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0Újhagymás szójás tészta
3 490 Ft-tól
az újhagymás tészta beijing kedvelt étele, egy szerény, mégis komplex étel aminek a gerince az újhagyma, és a sötét érlelt szójaszósz. az újhagymát forró olajban ropogósra sütjük, és ezt a sütőolajat használjuk utána a tészta ízesítő szószának. a tésztánk helyben készül magyar alapanyagokból, és ehhez egy vastagabb tészta párosul, amit frissen főzünk rendelésre. ajánljuk, hogy a tésztát fogyasztás előtt alaposan keverd el a ropogós újhagymával. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0Szójás sertés leves
4 990 Ft-tól
a szójás sertés leves alapja egy rendkívül gazdag sertés alaplé, amihez húsos sertéscsontokat pirítunk a sütőben, illetve sertés körmöt forrázunk. ezek az elemek sok zöldséggel kerülnek az alaplé főző üstbe, és 8 órán át főzzük amitől kollagenes, erőteljes ízü lé lesz. ebbe a lébe kerül egy sötét szójás ízesítő, illetve sertés zsír és vékony metélt tészta. feltétként kerül még rá 8 órán át lassan főzött szójás sertés császár, fermentált karalábé, sóban marinált tojás, nori alga és újhagyma. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0Szezámos-darált sertés, udon tészta
4 990 Ft
0
Tésztalevesek
Gombaleves
4 990 Ft-tól
a gombalevesünk alapja egy úgynevezett dashi, ami a japán kedvelt alapleve. ezt a dashit egy algaféle, a kombu áztatásával készítjük ami ízletes aromákban rendkívül gazdag tengeri zöldség, amit aszalt szilva, és válogatott erdei gombák egészítenek ki. ebbe az ízes gombás alaplébe kerül egy vékony fajta tészta amit helyben készítünk. feltétként kerül rá sült szárított paradicsom, fermentált karalábé és újhagyma. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0Csípős szezámleves sertésraguval 🌶🌶
4 990 Ft
a csípős szezám levesünk alapja egy pörkölt szezám paszta, amit helyben készítünk, ez a paszta adja ennek a különlegesen krémes, nagyon gazdag levesnek a gerincét. a levesbe kerül vékony levestészta, illetve feltétként kerül rá fűszeres darált sertésragu, fermentált mustárgyökér, szezámmag és szecsuáni olaj. ez egy csípősebb fajta leves, ezért azoknak ajánljuk akik szeretik a pikáns ételeket. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0- Népszerű
Szójás sertés leves
4 990 Ft-tól
a szójás sertés leves alapja egy rendkívül gazdag sertés alaplé, amihez húsos sertéscsontokat pirítunk a sütőben, illetve sertés körmöt forrázunk. ezek az elemek sok zöldséggel kerülnek az alaplé főző üstbe, és 8 órán át főzzük amitől kollagenes, erőteljes ízü lé lesz. ebbe a lébe kerül egy sötét szójás ízesítő, illetve sertés zsír és vékony metélt tészta. feltétként kerül még rá 8 órán át lassan főzött szójás sertés császár, fermentált karalábé, sóban marinált tojás, nori alga és újhagyma. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0 - Népszerű
Tyúkleves
4 990 Ft-tól
a tyúklevesünk alapját egész tojó tyúk adja, amit egy rövid forrázást követően forrpont alatt főzünk közel 12 órán keresztül számtalan zöldséggel, emiatt nagyon gazdag kollagénes alapot ad a levesnek. ebbe a leves alapba kerül a titkos ízesítő levünk, illetve vékony metélt tészta. a leves tetejére kerül még egy sóban marinált tojás, ropogósra sült csirkemell illetve újhagyma és aranyló csirkezsír. egy nagyon világos de aromás leves ami emlékeztet a békebeli vasárnapi húslevesekre, mégis gazdag, és különleges. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0 Kókuszos garnélaleves
6 490 Ft
0
Szószos tészták
- Népszerű
Szójás csirkés tészta
4 990 Ft-tól
a szójás csirkés tésztánkat egy nagyon sűrű és ízes szósszal indítjuk amihez a csirke csontokat először magas hőmérsékleten karamellizáljuk, majd ebből készítünk alaplevet, ezt követően kerül hozzá csirke zsír és érlelt japán szójaszósz ami megadja ennek a mártásnak a gazdag sötét aromáját. ehhez a tésztához vastagfajta párosul amit helyben készítünk. a tészta tetejére kerül ropogósra sütött csirkemell és csirke töpörtyű párosa amit citromhéj aromatizál, végül pedig újhagymával fejezzük be. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0 - Népszerű
Újhagymás szójás tészta
3 490 Ft-tól
az újhagymás tészta beijing kedvelt étele, egy szerény, mégis komplex étel aminek a gerince az újhagyma, és a sötét érlelt szójaszósz. az újhagymát forró olajban ropogósra sütjük, és ezt a sütőolajat használjuk utána a tészta ízesítő szószának. a tésztánk helyben készül magyar alapanyagokból, és ehhez egy vastagabb tészta párosul, amit frissen főzünk rendelésre. ajánljuk, hogy a tésztát fogyasztás előtt alaposan keverd el a ropogós újhagymával. figyelem! a rizstésztában is előfordulhat glutén szennyeződés, így gluténérzékenység esetén ezt kell mérlegelni. mi házi nyers tésztával ajánljuk. forrásban lévő vízben 2 percet kell főzni.
0 Udon Carbonara
4 790 Ft
0- Népszerű
Szezámos-darált sertés, udon tészta
4 990 Ft
0
Kistányérok
Friss gőzölt hüvelyes szójabab & szecsuáni só
2 490 Ft
A szójabab, azaz az edamame egy hüvelyében gőzölt, méregzöld szójabab. kicsit úgy kell elképzelni, mint a borsót a héjában. rendkívül friss, és könnyű étel egy pohár sör mellé, vagy akár egy tészta előtt. Javasoljuk, hogy a szójababot héjával együtt rakd a szádba, szippantsd ki belőle a friss zsenge babokat.
0- Népszerű
Metélőfokhagymás sertés batyu (5db)
2 990 Ft
a kínai metélőfokhagyma adja az alapját ennek a tölteléknek, aminek a titkos receptje egyenesen tianjinből jött. a töltelék darált sertés tarja, kínai metélőhagyma, rák, és sült tojás keveréke amit szezámolaj ízesít. a batyuinkat vízben főzzük, és egy kevés szójás, ecetes csili olajos mártogatóval tálaljuk.
0 Csirkés kukoricás batyu (5db)
2 990 Ft
a csirkés kukoricás batyu ötlete taiwanról jön, ahol ez az étel hagyományos receptnek számít. a csirke combot frissen daráljuk, és a kukoricán kívül kerül bele újhagyma, gyömbér és fehérbors.
0Taiwani aranykimcsi 🌶
2 490 Ft
a taiwani aranykimcsi, ahogy a neve is mutatja, egy sárga kimcsi féle. a kimcsit házilag készítjük, és alapja a répa, szezámolaj és fermentált tofu, amit a friss ropogós zöldségek egészítenek ki. található benne kínai kel, jégcsapretek, répa, karalábé és zöldalma. a kimcsit készítés után egy hónapig fermentáljuk amitől gazdag ízű és kerek lesz, nagyon jó kiegészítője bármelyik ételünknek.
0Tigris uborkasaláta
2 490 Ft
kínában klasszikus és kedvelt saláta. alapját a ropogós kínai uborka adja, amit fekete ecettel, szecsuáni morzsával és frissen vágott salotta hagymával ízesítünk.
0Klasszikus koreai kimcsi (csípős)
1 490 Ft
0
Desszertek
Bao fánk szezonális gyümölccsel
1 990 Ft
0Matcha Tiramisu
2 490 Ft
0
Extrák
101 chili ropogós 🌶
2 490 Ft
a csili morzsák világának tagadhatatlan uralkodója a lao gan ma (mérges öreg nénis) nevezetű márka, amely még nem nevezhető ősinek, csak néhány évtizede létezik. ezekben az években hívta életre egy tao huabi nevű özvegyasszony kína kujcsou tartományában. a chili ropogós rövid időn belül olyannyira szédítő karriert futott be, hogy tao asszonyság 1997-ben gyárat alapított és elkezdte nagy tételben előállítani a csili morzsáját, ami a 2000-es évek elejére egész kínát, majd a pandémiát követően az egész világot meghódította. használata olyan sokoldalú, hogy a szó szoros értelmében bármihez passzol, egyes legendák szerint van, aki vanília fagyira is teszi. saját morzsánk a szecsuáni olajunk közeli, de sokoldalúbb rokona. az alap ízprofil hasonló, de a morzsa esetében nagy jelentősége van az állagnak, ezért teszünk bele ropogósra pirított zöldségeket is. használatának csak a fantázia szabhat gátat, de magyaros ételeknek különösen jó barátja kellemes, izgalmas csípősségével és kiegyensúlyozott állagával. használja mindenki egy kiskanállal körözöttre, levesek és pörköltek befejezésére vagy éppenséggel feldobni egy tésztaételt, egy tál rizst, illetve hitvesét, a tükörtojást. tartalmaz szóját és szezámmagot, de vegán és gluténmentes. net. 145g
0101 chili olaj 🌶 (100 ml)
2 490 Ft
a csili olajunk egy igazi öreg motoros a menünkön, ment már vele hal, spenót, tofu illetve steak is, ebből is látszik, hogy a felhasználási területének nincsenek határai. eredete jópár évszázadra nyúlik vissza, amikor is az új világ hódításaival bekerült kína területére a csili és a helyiek nagyon hamar megszerették, majd elkezdték beépíteni a konyhájukba, hol erőteljesebben, hol kevésbé hangsúlyosan. tény, hogy a szecsuáni tartományra volt a csili és a csípőssége a legnagyobb hatással, itt keverik a már évszázadok óta használt szecsuáni borssal. a szecsuáni borsban található “hydroxy alpha sanshool” nevű vegyület felépítésében nagyon hasonlít a kapszaicinre: ennek köszönhetjük a sokak számára ismerős, bizsergető érzést, amit akkor érzünk, amikor szecsuáni ételeket eszünk. a legérdekesebb az a szinergia, amit a szecsuáni bors és a chili megfelelően adagolt kettőse alkot: hatására az ízérzékelésünk élesedik és fokozódik. bármihez adjuk, egy extra réteg izgalmat visz az ételbe, nem véletlen, hogy imádjuk mindenhez. titkos képességeit még lehetne sorolni, de annyira jól működik hogy mi sokszor margherita pizzára is cseppentünk belőle. szezámmagot tartalmaz, de vegán és gluténmentes. 100mla csili olajunk egy igazi öreg motoros a menünkön, ment már vele hal, spenót, tofu illetve steak is, ebből is látszik, hogy a felhasználási területének nincsenek határai. eredete jópár évszázadra nyúlik vissza, amikor is az új világ hódításaival bekerült kína területére a csili és a helyiek nagyon hamar megszerették, majd elkezdték beépíteni a konyhájukba, hol erőteljesebben, hol kevésbé hangsúlyosan. tény, hogy a szecsuáni tartományra volt a csili és a csípőssége a legnagyobb hatással, itt keverik a már évszázadok óta használt szecsuáni borssal. a szecsuáni borsban található “hydroxy alpha sanshool” nevű vegyület felépítésében nagyon hasonlít a kapszaicinre: ennek köszönhetjük a sokak számára ismerős, bizsergető érzést, amit akkor érzünk, amikor szecsuáni ételeket eszünk.
0101 chongqing fűszer
2 490 Ft
chongquing vagy magyarosan csungking városa kína egyik legnagyobb városa, a tengertől távol, mélyen a szecsuán tartomány mellett. nyüzsgő nagyváros és ennek megfelelően konyhája lendületes és újító de magán viseli a szecsuáni tradíciókat is. híres étele a chongquing csirke, vagy kínaiul a la zi ji. ez az étel messzeföldön híres a komplex fűszerezéséről, egyszerre sós, csípős, zsibbasztó, édeskés és enyhén füstös. minden ételhez nagyon ajánljuk, de a szerény egyszerű alapanyagok imádják a használatát, egy szórás belőle a hummuszra és egyből teljesen új dimenziót kap tőle ez az étel, de egy kevés olajjal enyhén összemelegítve és húsokra vagy halakra locsolva izgalmas új oldalát fedi fel akármi, de egy hétköznapi bableves is új életre kel tőle ha egy kiskanállal raksz bele ebből a fűszerből. hatása függőséget okoz, a zsibbasztó zöld szecsuáni bors elmélyíti és frissíti a csili markáns hőérzetét, a fekete kardamom és ánizs pedig illatosítja. serkenti az érzékeinket, ezért kínában úgy tartják, hogy amíg az ezzel fűszerezett ételt eszed, soha nem szabad megállni amíg be nem fejezed.
0101 Ramen Tészta
1 990 Ft
a lamian azaz ramen tészta története egészen a 1500-as évekig nyúlik vissza, és az első írásos emlék egy taoista feljegyzésben található meg. idővel ez a tésztafajta átkerült japánba, ahol addig tökéletesítgették amíg meg nem született belőle a ramen tészta. különlegességét a hozzáadott kansui azaz alkáli sós oldat adja, illetve a technika amivel készül. a lamian tészta tojás hozzáadása nélkül, pusztán mechanikai erővel való nyújtásával, és préseléssel nyeri el különleges állagát. a procedúra folyamán a rendkívül alacsony hidratációjú (hobbipékek figyelem, mindössze csak 25%) zsemlemorzsa állagú tésztát egy mechanikus préssel nyomjuk össze, hogy homogén állagot kapjunk. ezt követően tekercseljük, és legalább négyszer préseljük, hogy elérjük a kívánt állagot, és csak ezután nyújtjuk vékonyra. ez a tésztafajta, az alacsony víztartalma miatt rendkívül jó levesekbe, de szuper társa lehet a szószos tésztáknak is. főzéshez ajánljuk, hogy legalább 10-szeres mennyiségű vízben főzzétek, legalább 2 de maximum 4 percet, majd öblítsétek le hideg vízzel, hogy lemossátok a felületéről a képződő keményítőt, majd ezután kerülhet a forró levesbe, vagy tészta szószba. a hűtőben egy hétig vidáman eláll, de fagyasztva akár hónapokig is. 400g (kb. 3-4 adag)
0Marinált tojás
690 Ft
0"Pokol tüze" csili vaj 🌶🌶🌶🌶
990 Ft
0
Üdítők
Coca-Cola 330 ml
990 Ft
Klasszikus kedvenc, ami minden alkalomhoz illik 1886 óta.
0Coca-Cola Zero 330 ml
990 Ft
Stílusos kedvenc, eredeti Coke íz, zero cukor.
0Fanta szénsavas narancsízű üdítőital 330 ml
990 Ft
Nagyszerű narancsíz!
0Sprite citrom-lime ízesítéssel 330 ml
990 Ft
Frissítő íz 100%-ban természetes aromákkal!
0
Gyümölcslevek
Cappy 100% almalé 330 ml
990 Ft
Almalé. Sűrítményből készült. Gyümölcstartalom: 100%
0Cappy őszibarack ital 330 ml
990 Ft
Őszibarackital. Gyümölcstartalom: min. 46%
0Cappy 100% narancslé gyümölcshússal 330 ml
990 Ft
Narancslé gyümölcshússal. Sűrítményből készült. Gyümölcstartalom: 100%
0
Sörök
101 beer 330 ml
1 790 Ft
0
Egyébek
101 tigris tote bag (sötét)
2 490 Ft
0101 tigris póló (fekete)
4 990 Ft-tól
0
Termékinformáció